Search This Blog

Loading...

Followers

Thursday, May 13, 2010

Alhamdulillah..macam2 hal daaaa....

Alhamdulillah dah selesai urusan pendaftaran sekolah lutfi di sekolah kebangsaan biasa..tapi masih pending utk skolah lain...

slow2 kite buat k..hihihi

punyer la nak jimat fotostat salinan IC mak ayah n surat beranak lutfi, takmo fotostat byk2 sbb risau tak gune...end up nak gune plaks...kena la ummi fotostat lain...fotostat semlm utk benda lain but then ummi tak check properly forms utk pendaftaran skolah kebangsaan tu pun require those things..(kalutnyer pasal..hahah)..but then, kena la pi fotostat lain..hahahaha

macam2 hal daaaa....

2 comments:

  1. Sue...aku pon dh lega nama Ammar dh diregister,baru kol JPS tadi ... ;) thanx for ur info,kalo tak aku pon terlepas pandang ndak ndak time tgh serabot mcm nihh ...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..berguna jugak info ni dgn harapan dpt membantu org yg sokmo terlepas ketapi cam aku ni..hehehehe

    ReplyDelete