Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, May 12, 2010

Online Registration for Sekolah2 di Selangor

Alhamdulillah dah register skolah lutfi secara online..ummi ni tahu lambat yg negeri selangor dah kluarkan arahan untuk register online untuk kemasukan pelajar tahun 1 - year 2011(tahu je dah lepas due date..memalukan je..cam tak amik tahu pasal skolah anak plak kan..huhuh..mujur ade jiran bgtau)...so, bile dah register skang, dah jadi kategori pendaftaran lewat..huhuh..

dengan tak puas hatinyer, ummi pun tepon la skolah keesokan harinya...sbb ummi dah register secara manual and just nak tahu what happen to manual registration done last year tu kan....whether pihak skolah akan buatkan or parents still need to do it on their own...cikgu skolah explained that pihak skolah buatkan tapi nama lutfi masih blom sempat diorang buat..pastu internet diorang down for 1 week..ummi just said 'ooo...ok'...sian skolah kan..if internet down kat rumah sendiri, sure bising je kite ni kan....tapi tak sure la diorang amik internet from which provider...:)

So, esok kena proceed to go to that school for pengesahan from pihak skolah pulak...:)

online registration link

3 comments:

  1. hehe lawakla..igtkan su tahu :p

    ReplyDelete
  2. tak tahu la yati..huhu..nape takde org bgtau..huhu

    ReplyDelete
  3. la semah dh tulis lama dlm blog dia.

    ReplyDelete