Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, November 8, 2010

Holiday@PD&Melaka

Another trip to PD & Melaka this year..
Plan asal nak attend wedding my opismate n trus arrange nak bawak anak2 enjoy main pool..
last minute booking dpt gak TBR atas bantuan Pn Farra...thanks farra coz bg contact person..Alhamdulillah ok bilik tu cuma tinggi sgt..tingkat 5..my hubby mmg takleh duk tinggi..but Alhamdulillah sumenye Ok..

anyway, kids enjoy sgt main pool sampai jenuh le ajak kuar dr pool...sampai hitam berkilat masing2...hehe...

dah checkout, baru gi kenduri...
before gi kenduri, singgah teluk kemang mkn dulu...sbb jauh lg nak ke simpang ampat melaka kenduri tu...


depan umah pengantin...like the house coz traditional house..:)


@ Teluk Kemang...


with pengantin si cantik Norra & hubby.. :)..pengantin dah nak pi bergambar kat luar dah pun by the time kitorang sampai..sbb tgh cari rumah tu, hubby singgah solat dulu..baru gi kenduri..


kids enjoying mandi pool..2nd time @ TBR...


adik yg happy mandi pool..die dah brani sket skang ni if compared last year...nak mandi pool yg dlm..takmo mandi pool kanak2 yg abg lutfi suka sgt tu..so, ummi kena pantau abg lutfi dr jauh je la...hehehe...chaiyok adik..:)

sebelah tu saje ummi na tempek selipar2 adik balqis yg byk tu..huhu..suka sungguh le beli selipar..pantang jumpe kedai kasut..for sure kena angkut satu le..mujur murah2 jek..adik balqis ni mmg bergaya orgnyer..ummi pun kalah... ;)

4 comments:

  1. aku pun sampai lambat, dalam 230 gitu :)

    ReplyDelete
  2. amboiiiiii
    kecik kecik dah ada gaya mcm imelda marcos nampak.. wakakakka..

    ReplyDelete
  3. so book kat walid or sharir? tkt 5 tinggi sbb tade lif ke? sy pon 1st time nak gi ni

    ReplyDelete
  4. tini: lor...takde rezeki nak terserempak ngan ko..

    aida: hahaha. hopefully bile besar ilang le habit die..hehe

    farra: dr walid..lif ade..cuma lif dekat ngan bilik tu rosak..so, kena jln jauh sket la..:)

    ReplyDelete