Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, November 13, 2010

Hari Kecemerlangan PASTI 2010


ni barisan 5 org kanak2 6 thn yg dpt hadiah dr no 1-5..
khadijah, durrah,usamah, lutfi & yasmin....congrats to all..:)


gambar lutfi naik & turun stage..gambar mase tgh amik hadiah, abah tak sempat nak amik..hehe

Year 2010 PASTI dpt buat event at Dewan Cempaka, PKNS bandar baru bangi..1st time PASTI dpt wat event di sini setelah 10 years usia PASTI As-syakirin Kajang Utama ni.. :)


lutfi ngan hadiah...Congrats lutfi..:)

THANKS a lot to cikgu2 PASTI especially CIKGU Miza kerana byk mendidik & membimbing lutfi sepanjang 2 tahun berada di skolah PASTI..Jasamu dikenang.. :)

hadiah untuk cikgu2, ummi dah sediakan..belum bg lagi.. :)

hadiah semlm ialah file, buku n alat tulis...but most of alat tulis tu warna pink..maka diserahkan kepada adik balqis..hehehe..thn ni dah 2 kali adik balqis dpt hadiah abg lutfi sbb hadiah2 tu warnanya pink..hehehe

ade jugak sijil2 yg lutfi dpt..tp sume ade ngan cikgu...hari isnin baru dpt..
so, cikgu miza dah pesan, hari isnin dan selasa kena dtg sekolah yer...hari rabu-raya haji skolah PASTI dah start cuti skolah... :)




5 comments:

  1. wahhh, tahniah abang lutfi.. top 5 ye ...;)
    tapi lutfi ni mmg nmpk cergas & cerdas la Sue,jenis x segan kann,sangat bagus.

    ReplyDelete
  2. pewwweeeiiittt!!!
    hebat tu lutfi!!
    congrats!!

    ReplyDelete
  3. tahniah lutfi..top 5 tuh! congratesss ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah lutfi :) ..pandai la lutfi nie..dpt straight A ke su? Sekolah dini dah cti mulai hrni (isnin), smlm sukaneka..penat gile..mak bapak pun pnt sbb kena join main..tapi enjoy.. Syok kan tgk derg..tapi suspens la dah nak masuk darjah 1

    ReplyDelete
  5. tahniah lutfi dan ummi lutfi,semoga terus berjaya!

    ReplyDelete