Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, March 10, 2010

again n again

new template again..since yati complaining just now that she can't input any comment in my blog..huhuh..just realize it..then have to search for a new template...why my taste always go to 'brownish' yer?

is that my favourite colour?
hmmmm.....i don't know...

8 comments:

  1. ya betul. hari tu aku nak komen untuk extra class lutfi tak bleh. entry2 before ni bleh plak.

    ReplyDelete
  2. haa tu la kakk... saya pun baru nk ckp yg akak nyer blog takley comment before ni.. btw.. template akak tu kena betulkan sket coding dia.. rasanya kat layout setting.. perasan tak kat sebelah kanan setiap post ada tulis "undefined"? .. sepatutnya situ tarikh ke, berapa comment ke.. cuba check balik kat tmpt akak amik template tu.. mesti ada dia share info..

    ReplyDelete
  3. hehehe mujur i cakap eh :p
    layout ni cun gak...n brown is definitely my fav color too!

    ReplyDelete
  4. tu la su, aku nak komen pun tak bleh.... rupanya bukan aku sorang,ramai org lain pun tak leh komen...

    ReplyDelete
  5. tini: heheheh..sib baik ade kawan2 prihatin...

    atul: tu la..k.su tak habih lg belek template ni..buat mase sakit kepala...dah tak larat nak tgk incident report..sempat belek2 sket je....if tak jumpe kena mintak atul la tolong..bleh? hihihi

    yati: layout cun tp byk tak betul..org yg tak reti IT cam su ni, ini la jadinya....hehehe

    ReplyDelete
  6. betul betul!! saya nak letak komen haritu punya la susah.. igtkan browser saya problem..

    ReplyDelete
  7. hehehe..ramainyer yg nak komen yer..:)

    sudah berjaya tukar undefined tu..yeah yeah...sempat lagik godek2 tu sambil duk bace incident report ni..hahaha

    ReplyDelete
  8. okla tu...drpd yati yg langsung tak reti nk tukar template. kena mintak sifu tlg wat kan hihi

    ReplyDelete