Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, March 8, 2010

Extra Class

Last Saturday is the 1st reading class for Lutfi..4 hours class..from 10am until 2pm..such a tiring class..i think so...hope lutfi cepat belajar...lutfi ni agak slow...so, ummi kena byk sabar la sket kot...:)

as usual, blk je umah...trus main je sampai le mlm..bile dah mlm tu, kakinyer dah lenguh..abah soh rehat tanak sgt..igt nak main je..keje skolah pun dah tak nak tgk...huhuhu....

yg ummi ni igtkan die lapar...dah siap masak sume before die blk tu..skali bile dah blk die igt nak main jek..bukannyer nak mkn..sbb pg tu die tak breakfast..agak susah lutfi ni nak breakfast..

3 comments:

  1. su, klas 4 jam tu kat mane? english reading ke?

    anyway biarla lutfi main puas2. yati ade came across 1 article on chilren, it says let ur kids savour their childhood time while they can. parents jgn push too much beyond what they can take, nnt jadi stress syndrome among kiddos.

    * idlan blajor dlm 10min je time mlm hihi. sabtu klas SR 2 jam. Ahad one whole day tgk kartun, tv kitorang mmg penat tade rest langsung..nk tgk melodi ngan nona pon tader can!

    ReplyDelete
  2. heheh..reading for bahasa melayu and english...kelas 4 jam tu yati...saje bg die pi kelas tu...sbb die kat rumah mmg main sokmo..kitorang pun takde soh die blajar sgt pun..cume skang ni every night die mmg kena wat keje skolah die...itu pun die ngelat sokmo yati..tp su siap ngan rotan dah if die tak wat keje skolah..sampai nangis2 la..heheheh...die nak main je..sampai keje skolah pun takmo wat...sbb cikgu skolah complaint keje skolah die sokmo tak siap...hahahah..nampak sgt ummi die tak tgk kan..so, dah jadi garang sket la skang ni....

    ReplyDelete