Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, October 6, 2010

Alhamdulillah & Congrats Lutfi!

last weekend lutfi masuk pertandingan bercerita mewakili sekolah PASTI taman kajang utama untuk lawan antara2 PASTI2 di kawasan SERDANG..ada dlm 7-8 PASTI kot yg masuk..tak sure sgt..sbb tak dpt tgk lutfi mase die bertanding..kesian die..sorry yer lutfi dear...time tu adik demam and if bawak adik tunggu lama2 kat situ takut adik tak selesa n nanti die merengek2 je..so, by the time sampai tu, time announcement result..so, Alhamdulillah sempat ummi tgk lutfi naik pentas and amik hadiah naib johan...but dlm hati ummi masih terkilan sbb tak dpt tgk lutfi buat time pertandingan tu..and insyaAllah next time yer lutfi.. :)..

actually ummi mmg tak letak any hope untuk pertandingan ni..just a good experience for him..lutfi cuma berlatih 3 kali je kot dgn ummi...biase la kan lutfi ni...if dgn ummi kat rumah mmg susah die nak ikut..if cikgu cakap, for sure die akan ikut..huhu....selebihnye die berlatih ngan cikgu kat skolah everyday dlm masa seminggu....pagi tadi cikgu PASTI cakap, skolah lutfi menang 3 pertandingan je...dgr hari tu mcm byk...salah dengar la ummi ni rasenyer...ade pertandingan bercerita lelaki dan perempuan, nasyid, azan dan pidato (yg ni menang naib johan jugak rasenyer untuk perempuan..khadijah nama kawan lutfi yg menang tu..n khadijah ni mmg pandai..dpt no 1 mase mid term exam hari tu utk pelajar 6 thn..)..and pertandingan ape lagi ek...dah lupe dah ummi...


ini gambar lutfi mase jamuan raya skolah PASTI.. and gambar before and after pertandingan....lutfi dah comot mase amik hadiah tu..cikgu dah bukak2 butang bajunyer sbb panas kots..hehehe..

4 comments:

  1. fuyoo!!!
    tetiba aku tumpang rasa bangga gak.. walaupun bukan anak aku.. tapi rasa mcm "WOW! HEBAT TU, BEB!!"
    aiseyyyyy..
    ni yg buat aku tertanya tanya mcm mana lutfi bercherita tu.. cissss.. tensennya ko tak dpt tgk ekk..
    sabar laa..
    lain kali beli video cam, soh cikgu tape!

    ReplyDelete
  2. tahniah lutfi! sejuk perut ibu mengandung eheheh

    ReplyDelete
  3. waa hebat hebat tahniah lutfi. ummi pasti bangga habis :)))

    ReplyDelete
  4. wahhh, tahniah abg lutfi ... ;)

    ReplyDelete