Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, February 7, 2011

New Baby!!

sepanjang cuti CNY ni, dpt 3 sms mengenai kelahiran 3 lagi umat Nabi Muhammad SAW. Alhamdulillah...

1st sms : from yani/ino - baby lahir mase kandungan ibu 7 months...baby girl dgn berat 1.93 @ PUJ GH..duk dlm incubator sbb baby masih terlalu kecil...yani ni bleeding last 2 weeks, then doc bg suntikan untuk bg baby matang in case kena bersalin awal...

2nd sms: from kak ayu (sepupu) - 2nd baby and baby girl

3rd sms: from farah (kawan baik mase di mmu lg)...anak ke empat and baby boy..1st two are girls and 3rd n 4th is boy...best nyer...nampaknyer ummi mmg ketinggalan jauh nyer..hihihi...ummi ni dah le org first yg kawin antara geng2 letrik girl kat mmu dulu..tapi paling corot skali bab anak2..hahahah

farah - kawin lewat 1 thn dr ummi - anak dah 4 org (2 boys n 2 girls)
amek - kawin lewat 1 thn 6 bln dr ummi - anak dah 4 org
awin - kawin lewat 2 thn dr ummi - anak dah 3 org

but me...only 2 kids as of now..hehehe

anyway..congrats to all & take care!

3 comments:

  1. kak su..tahun ni tambah sorg lagi..dh pindah umah baru dh..balqis pon dh besaq sket dh..hehehe

    ReplyDelete
  2. cayalaaa sue!!
    aku pon terpikir gak.. hehe..
    tapi aperkan daya, laki aku yg tak nak!!!
    huwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. lia: hehehe...kena tunggu mr hubby cfm bleh ke tak la nak masuk dlm bisnes plan thn 2011 ni..hehe..

    aida: ko same kes ngan aku la ni..hehehe..kena tunggu green light mr. hubby kan..takpe..kite kena sabar byk2 kan.. :)

    ReplyDelete