Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, January 13, 2010

~Good Luck Adik~

Ummi: Ina, bulan depan masukkan balqis dlm kelas Iqra' yer..so, dlm invoice bln ni, dah bleh masukkan skali yuran untuk iqra' balqis la kan...

Ina (Cikgu Taska): oo okies...balqis dah berapa tahun kak?

Ummi: Balqis dah 4 thn dah...

Ina (Cikgu Taska): Lorr...yer ker..patutla mulutnyer petah je bercakap...tapi badannyer kecik jer...(sambil cikgu ina duk tgk adik atas bawah)...hehehe

Ummi: Tahun ni balqis dah 4 thn dah..tapi die baru je masuk 3 thn pada bulan 12 hari tu..tapi memang balqis ni cepat sikit bercakap berbanding abang lutfi dia..abg lutfi dulu, mase 4 thn lebih pun masih pelat bercakapnyer...

Ina (Cikgu Taska): die mmg petah kak...hari tu die bleh bergaduh ngan budak 6 tahun..(bergaduh mulut la)..hihihi...

Ummi dah gelak time tu...adik balqis kalau bercakap mmg cam org tua..hahaha..mcm2 die kate abg die..

bile abg lutfi nangis kan, die slalu kata...'apelah abg lutfi ni..macam baby je nangis2...' hahahahahah

5 comments:

  1. hahaha..mmg petah bercakap balqis ni yer..tgok cm pendiam jer ri tu..

    ReplyDelete
  2. bole tak letak gambo adik terbaru?? nk tgk..gal mmg cepat lg matured dr boy

    ReplyDelete
  3. boleh bygkan mcm mana balqis berpot-pet...

    ReplyDelete
  4. teringin nak dengar balqis cakap..jumpa masa baby dulu jer kan...

    ReplyDelete
  5. girl mmg byk ckp la.. anak kakak sy pun kalo bercakap, tah apa2 dia cerita, kadang-kadang tak paham biji butirnya.. hehe.. teringin ler jupe adik balqis..

    ReplyDelete