Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, January 4, 2010

SRA Integrasi JAIS

For parents that interested to enroll their kids to SRA Integrasi JAIS, feel free to visit this link.

Registration form only available in April 2010 at every school for school session 2011.

Private Islamic School registered under JAIS can be viewed via this link.

4 comments:

  1. tade kat area kepong..sob sob
    akak berminat yg mana?..btw anak2 sy start sekolah pasti esok

    ReplyDelete
  2. akak ade aim 1 skolah ni kat bangi...mmg purely under jais..if tak dpt, igt nak masukkan kat Al-Amin kat bangi jugak...insyaAllah...

    lambat yer skolah PASTI kat umah awak..anak akak dah hari ke-3 dah hr ni..:)

    ReplyDelete
  3. sue, yg al amin tu yg kat mana? tu private eh? aku pun insya Allah kalau dah pindah bangi nanti aim yg sra kat bomba tu gak :)

    ReplyDelete
  4. tini: al-amin tu kat umah kak aya tu..anak2 k.aya skolah situ la..then ade gak sorang kakak TM ni pun anak die study situ..2 org anak die kat situ..die puji la ckp bagus la..especially bab2 agama la kan..

    kita hanya merancang, hanya Allah yg menentukan..:)

    ReplyDelete