Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, January 4, 2010

Lutfi~6 y.o. @ PASTI

Alhamdulillah lutfi dah masuk skolah PASTI this year untuk 6 tahun...adik pun dah boleh masuk patutnya..sbb adik dah 4 thn...tapi cam kesian pulak ummi nak bg adik naik van bile time balik skolah tu..lgpun takut die boring because silibus budak 4thn same ngan 5thn...nanti dah 5 thn, sure die main je..sbb dah belajar kan..

but this year, adik kena start belajar Iqra'..buku Iqra' untuk adik ummi dah beli cume ummi belum bgtau taska untuk masukkan adik dlm kelas Iqra' skali...hopefully adik cepat belajar yer..

today adik teman ummi tgk abg lutfi kat skolah..abg lutfi tu dah tak sabar nak gi awal..die mintak abah die antar naik motor sbb ummi n adik lom siap lagik..
adik sonok macam nak masuk kelas tu je..hehehe...

ummi kena tunggu sampai abg lutfi abih kelas sbb nak setelkan hal transportation abg lutfi blk ke taska..so, ummi amik van yg same ngan thn lepas..dah bayar skali yuran van untuk 6 bln-until june 2010...Alhamdulillah....

To Lutfi & Balqis,
Belajar pandai2 yer sayang....Semoga menjadi anak yg soleh dan solehah..dan juga berjaya di dunia dan di akhirat...Aminn....

No comments:

Post a Comment