Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, June 23, 2010

2nd attack!!

this was my 2nd attack for this year...u know attack by what???
by angin...as usual...but this time, mmg sakit banget nak jln...rase cam org lepas bersalin pun ade..sbb kena jln slow...huhu...this time die attack kat blakang lutut kanan...since ptg smlm dah trasa...dah 3 kali sapu minyak n urut but tak kurang la...feel like to take MC but cannot...huhuh..ade meeting ngan cust ptg ni byk benda lom settle...so, today i'll be the most sopan women in the office...hahaha

1st attack was at my pinggang...kena time weekend last 2 months...time kena tu, mmg takleh nak straight badan langsung..jln terbongkok2..rasa sakit sgt..end up mintak hubby urut n baring aje...tak penah kena camni...nak gi toilet, pun kena pegang2 dinding/meja or mintak lutfi tolong bawak kan...sampai solat duduk la for 3 kali solat jugak la...dah risau sgt time tu..sakit ape la pulak ni kan..mcm2 dugaan dr Allah...aku redha atas semua ujian dariMu Ya Allah..

ade sape2 yg penah kena camni ke? ape nak buat eh?

8 comments:

  1. pruz penah kena tetiba jatuh collapse meniarap and taleh gerak. Time tu dia baru lepas angkat washing machine. Macam muscle strain/tertarik dekat pinggang and jd senget. Mmg taleh bgn lama jugak. Mkn ubat doc, pastu after 1-2 days baru ok.

    tk care ok...jgn angkat benda berat2. dukung si balqis pon jgn...

    ReplyDelete
  2. Kena pamper diri gi spa nih..

    ReplyDelete
  3. awak taknah blanjer kite pegi spa ponnnn :p

    ReplyDelete
  4. aku slalu gak kena ... tambah dgn sibok pindah randah angkat barang bagai .Minyak angin @ krim panas la pengobatnya,slain drpd 'cuti' kerja rumah.lepas sehari dua ok la tu ...

    ReplyDelete
  5. opss...sudah ade org yg mintak sponsor gi spa tu pruzz...hehehe...ape lagik kan yati..after finish confinement kan...:)

    zue: tu la..tapi takleh la tgk keje2 tak disetelkan..still nak kena buat jugak..so, end up buat jugak sakit2 pun...but..time gi meeting tadi, still dpt pakai high heels...oklah tu kot..abih meeting baru kontrol jln ayu blk..sbb sakit masih trasa bisanya...huhu...nak kena urut badan ni rase...

    ReplyDelete
  6. pegi la berurut sekali. mana tahu urat berselirat ke. kalau ko nak, aku ada nombor tukang urut aku pas bersalin ari tu. akak tu boleh urut biasa gak satu badan. sedap woo pas die urut. umah die area umah kak aya tu. aku pun nak g gak la dalam masa terdekat ni, badan lenguh je rasa.

    ReplyDelete
  7. kena pi umah die eh tini?..orait..nanti aku sms ko if nak numbernyer yer..thanks..:)

    ReplyDelete
  8. tini kasikla nama and no akak urut tuh.
    nak book utk urut bersalin.
    dia taleh dtg umah ke?

    ReplyDelete