Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, June 23, 2010

jcard day...blink blink..hehe

ade sesape yg pi j-card day @ equine today? not for me...huhu...lgpun poket kering beb...tak best shopping..hihi

mase nak gi parking kat opis tadi, ade satu kete tu penuh brg jusco..hehehe...kete siapakah itu?????

2 comments:

  1. saya, saya, saya pergi..! giler semangat.. balik opis dr kerja malam... terus pergi.. kul 815am dah tercangok depan JJ tapi dia bukak kul 9.. so ramai la tunggu carpark bukak.. hampeh tul.. saya takde shopping apa sgt pun. tujuannya cuma nak cari baju dry tech untuk bersukan.. huhu

    ReplyDelete
  2. malam tadi akak ipar aku ajak. aku tak tahu pun ada j card day :) tapi dah tak larat, kul 9 aku baru sampai rumah die.

    ReplyDelete