Search This Blog

Loading...

Followers

Thursday, November 12, 2009

@Anak2@

This week is a 2nd week anak2 tido berdua atas katil..saje ummi ajar lutfi and balqis utk tido sendiri…if nak soh tido sorang, of course lutfi tanak..so, ajar tido ngan adik la dulu…but then as usual, abg lutfi sokmo masuk area adik balqis…sian adik…sometimes adik dah sipi2 nak jatuh katil….

Aktiviti diorang berdua atas katil tu byk le plaks…lagi lewat diorang tido…main la..borak la..tgk tv la…and if timer tv dah habih n tv dah tutup, bising la dua2 bradik tu..hehehe….sometimes nyanyi pun ada gaks…ada 1 mlm tu diorang main sticker Barbie (adik balqis punyer la ni)….sampai habih tercabut2 sticker tu n terkoyak pun ada….hehehe…so, tmpt tido diorang tu mesti kena ade mainan..ummi dah letak kat tepi elok2 sblm tido tu..tapi adik sanggup bangun amik pistol tu n bawak ke katil balik sbb nak main atas katil…adik balqis pun main pistol…;)

Next Monday night (16/11/09)..ada majlis penyampaian hadiah untuk skolah PASTI lutfi…skang ni balik die duk citer pasal persembahan diorang kena buat pd hari tu…abg lutfi nyanyi nasyid katenyer…tapi ummi tak sure la betui ke tak..tapi die dah hafal la nasyid tu…dgr die nyanyi panjang gak la….tak sabar ummi nak tgk abg lutfi buat persembahan…Gud Luck dear… ;)

posted through email...just try...and is good...:)

1 comment:

  1. sekolah alesha nyer majlis ahad ni. die pun kena menari/menyanyi gak. tapi ko paham2 je la bukan die hafal pun semua. mana2 yg die hafal tu ler yang diulang2 nye ahahahahah

    ReplyDelete