Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, November 7, 2009

::hasil jahitan + kaki sakit ::

ini adalah hasil kerja tgn ummi sendiri...jahit sempoi2 je la..jahit cara org malas la katakan...:)

ini la gambar kaki adik balqis yg kena ekzos tu..Alhamdulillah dah kering as of today..:)

3 comments:

  1. waaaa ni bukan jahitan sempoi dah. aku dah bleh tempah langsir kat ko ni sue :)

    ReplyDelete
  2. dah 2 org nak tempah ni..hehehe..senget benget tu tp korang je tak nampak..if korang nak try jahitan aku bleh gak la..tapi takleh siap cepat la..sbb aku kan menjahit hujung minggu je...hehehe...:)

    ReplyDelete
  3. rajinnya akak jahit langsir.. saya kan.. bab2 jahit la paling tak suka dan failed. hehe..

    ReplyDelete