Bahan-bahan:
Tepung kastard - 1.5 cawan
Air masak - 4 cawan
Susu cair - 1 tin
Jagung Krim Manis - 1 tin
Gula - 1/2 cawan or 3/4 cawan (kepada sesiapa yg suka manis)
Garam - 1 sudu kecil
Just modify bahan2 je..insyaAllah jadi keras this time n boleh dipotong seperti biasa...Cara2 nyer masih maintain sama... dah lame hutang nak masukkan dlm blog..hehe..akhirnya masuk jua..:)
Selamat Mencuba yer kawan2...:)
salam ziarah..
ReplyDeleteSelamat berpuasa..
Selamat menghidupkan lailatulQadar..
Selamat menyambut Aidilfitri juga yang bakal menjelma tidak lama lagi..
makan rendang, ketupat, dodol dan lain2 tue.. ingat kat mar yang jauh di perantauan nie yer..
salam ukhuwwah.. ade mase, jomla singgah ke teratak UnguViolet yer..
kak su..
ReplyDeleteselamat hari raya..
maaf zahir dan batin..
fik: kasi la k.su satu username..baru nak komen kat blog awak..huhuhu..anyway..selamat hari raya n maaf zahir batin kembali..:)
ReplyDeleteunguviolet: selamat hari raya kembali dah selamat berpuasa..semoga raya kali memberi seribu kebahagian buat anda..All the best...:)