Search This Blog

Loading...

Followers

Sunday, September 13, 2009

Biskut ku...n Ayam madu ku...

Gara2 dah lame tak bake n tak penah gune oven yg dibeli tu, maka biskut cornflakes ku jadi ala2 versi gelap sket..n maybe dah nak hangus kots..hahaha..but rasanya Alhamdulillah ok n sgt rangup..maybe kena try lagik skali kot..biskut kali ni jadi byk version..sbb mcm2 kenis setting yg try and error kat oven tu..hahah..dan atas consultancy from 2 frens of mine..hehe...yati n mira..thanks yer guys..sambil2 tu duk bukak internet...gambar before bake ade la amik but after bake lupe nak amik sbb hasilnya kureng kan..kakakak

then ptg tu decided nak jugak try ayam bakar madu versi tak pedas..alhamdulillah jadi ayam tu..itu pun berkali2 duk bukak takut hangus..sbb tak penah try kan..risau jugak..

tapi skang ni mood tak rajin nak menulis resepi..so, later2 la yer...today tekak dan hidung dah rase semacam...sakit tekak pulak..berjangkit dr anak2...semoga kitorang sume sihat sblm blk raya nanti...:)..tak seronok kan mase puasa badan tak baper sihat..dah le esok ade miting@kl pulak..malasnyer nak pi..if rase tak baper sihat, takyah pi la..sbb nak cakap pun tak selesa...pi miting kan leh diam2..kan..kan..but need to make sure ade rep from our unit..:)..sort of big issue that everybody just realize after finish the UAT session. huhuhu...


No comments:

Post a Comment