Search This Blog

Loading...

Followers

Thursday, July 2, 2009

Visit to Petrosains..

Today is my 1st visit to Petrosains, KLCC...happy nyer..pagi2 dah bangun and siap nak gi visit...ramai kawan2 saya pegi sama...naik bas..cikgu dah pesan semalam mintak pakai baju green, kepiah n kasut skolah (if ada)...Dah siap tu, saye pun tunggu la abah kat motor..kena berkumpul di sekolah pukul 7.45 pagi...abah hantar la saya pagi semalam sbb ummi lom siap n adik masih tidur...zzzz....
saya sampai sekolah balik almost 2 o'clock..mujur abah cuti and dapat amik saya dr sekolah and hantar ke taska...

bile ummi balik, macam2 saya cerita ngan ummi..saya cakap seronok dapat pegi sana..ade games, dinasour (dinasour tu cakap ngan saya..hehehe), citer pasal kawan saya berebut nak main game kete..then, makan kfc kat sane...pagi tu abah bekalkan saya dengan karipap...mase kat klcc, cikgu belikan kfc untuk semua orang...seronok dpt makan ramai...

Conclusion : Seronok la visit kali ni..:)

3 comments:

  1. petrosains mmg best!
    makpak pon wajib pegi tau :)
    yati pegi after grad mmu dulu...

    ReplyDelete
  2. alesha ari tu takut gile ngan dinasour yang boleh bercakap tu. menangis2 die eheheheh die paling suka sekali area yg boleh buat kereta lego. leka die duk kat situ.

    ReplyDelete
  3. yati: yup..i will one fine day..

    tini: yer ker..bebudak kecik takut lagik kot tengok dinasour bercakap sendiri tu..hehe..cam lutfi dah besar, suke je la die..nanti aku try bawak si balqis tu gi..tgk ape reaksi die..hehe

    ReplyDelete