Search This Blog

Loading...

Followers

Sunday, June 28, 2009

|| Kasut Sekolah ||

After half a year, ummi dah selamat membasuh kasut skolah saya yg dah agak kehitaman kotor itu. heheh...

biasanya lutfi pegi skolah pakai selipar je..tapi bile die tengok kawan2 die ade yg pakai kasut, maka abah pun beli la kasut skolah yg berharga RM17 rasenyer...brand aper pun ummi tak tau..sebab lutfi tak pakai sgt, so malas nak beli yg mahal dan tahan lasak sikit...

itulah die kasut yg dah agak putih la ummi tonyoh pagi tadi before gi kenduri cikgu ina~cikgu di taska lutfi & balqis...dah sehingga kini kasut itu belum lagik kering..dan kapur pun takde dirumah ni...:)



So ummi dah pesan siap2 kat lutfi tadi, esok lutfi pakai selipar yer..kasut belum kering..heheheh

2 comments:

  1. mus'ab masih pakai selipar ke PASTI ..kasut pon tade ..hehe

    ReplyDelete
  2. alahai...ciannye kene pakai selipar...xpe yg penting kene gi sekolah gak tuntut ilmu...

    mai amik award kat blog saya ya

    ReplyDelete