Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, October 5, 2009

citer weekend..

org sume sibuk gi beraya but me n anak2 sibuk beraya di rumah sendiri n kemas rumah yg tak kemas2 lagik tu..hahaha...nama je kemas tapi bersepah gak...hahaha...dah namanya ada kanak2 nestum kan...mane lah dpt nak kemas all the time...

sabtu n ahad hubby seharian takde kat rumah..bukan gi keje tau..tapi kuar gi solekkan kete ummi yg dah tak baper chumel tu..melayang rm2k++...huhu..takperlah..dah lama sgt kete tu tak disolek..sian die...naik pun dah rase mcm2....dah lepas solek ni, sedap la sikit nak naik nyer..but ummi tak kisah..walaupun kecil je..tapi ummi mmg confortable sgt..sbb minyak pun sikit n ummi still bleh kesana kemari dgn kete chumel ni....sayang banget ngan die...:)

while hubby not at home, ummi kat rumah ni posa...sbb nak gak habihkan posa 6...sayang nak tinggal..mujur takde any open house..ade member jemput at night..but adik balqis plak baru je tido..tak dpt nak gi...nak kejut adik takut satgi die meragam pulak..ummi la jenuh nak memujuk...walaupun posa..ummi tak boleh duduk diam jugak...ubah meja mkn, sofa, kemas dapur sket, masak, suap anak2 mkn..layan kekanak nestum tu...ade gak la duduk2 rest kejap..melepaskan penat di tangga..hihi...

next weekend, plan to go to PD with my mum n sister...tak sure la jadi ke tak..hopefully jadi...doakan yg terbaik yer.. :)

No comments:

Post a Comment