Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, April 15, 2009

~Birthday Saya~

Salam kawan2...

Hari ini adalah hari jadi saya...saya dah berumur 5 tahun..
semalam ummi dan abah saya bawak balik kek ben-10 dan cuppies elmo utk besday saya...
happy sungguh saya rasa...berkali2 saya nak tgk kek dan cuppies tu...
adik saya pun same...kejap2 nak pi tgk kek ben-10 saya...sampai adik duk korek2 kotak kek tu nak bukak...dah terkena krim yellow yg untie yatie letak tepi2 kek tu....
bile bukak je kek ben-10 tu, saya dan adik saya duk tekan2 ben-10 tu....if dibiar mmg hancus dibuatnyer kek tu dek saya dan adik saya....kekekek

lepas tu, pagi2 tadi saya nak pegi hantar adik saya dulu before saya gi skolah..sbbnyer saya nak hantar kek n cuppies saya dulu ke taska....nanti bile saya dah balik dari taska dptla potong kek saya...

ni lah gambar kek dan cuppies saya..cantikkan...i really love it..thanks a lot ummi.... gambar ni diambil oleh untie yatie..thanks yer untie.. :)
ummi dah pesan awal2 mintak amik kan..coz bile ummi amik nak terus deliver ke taska....



*saya=lutfi*

Wish dari ummi, abah dan adik balqis :

Dear Abg Lutfi..Happy birthday dear...Semoga Lutfi menjadi anak yg soleh dan berjaya di dunia dan akhirat....tanamkan ilmu agama sebanyak mana di dada dan semoga Allah dapat membimbing lutfi walau dimana berada....Luv u so much...

~Salam Sayang~Abah, Ummi dan Adik Balqis.....

9 comments:

  1. happy burzday abg lutfi...
    semoga menjadi anak yg soleh...
    bleh jaga ummi, abah dan adik balqis...

    ***sedapnya kek ben-10 dgn cuppies elmo...

    ReplyDelete
  2. heheh..gambar nyer lom dpt masuk la ros..k.su nak upload gambar problemo sket la...

    ReplyDelete
  3. hepi bday Lutfi ... ! from: Ammar & Ammeer..

    ReplyDelete
  4. thanks ammar n ammeer for the wish...:)

    ReplyDelete
  5. happy birthday abg lutfi :)
    ---From Alesha

    ReplyDelete
  6. k.su, cuppies tu bapa ongkosnya?

    ReplyDelete
  7. thanks alesha...:)

    ros:cube awak visit blog member k.su tu..ade kat dlm blog list k.su...my hotstove...

    ReplyDelete
  8. k.su, jom undi ayra...

    http://damiaqish.blogspot.com/2009/04/vote-for-them-baby-cute-contest.html

    baby girl's 2nd batch no.23...
    kasi 5 bintang tau, hehehehe....

    jasa anda dikenang...

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday Lutfi..sori la auntie tertinggal keretapi hehe

    ReplyDelete