Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, April 4, 2009

Selamat Pengantin Baru Idah..;)


Selamat Pengantin Baru Idah n hubby..

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....

7 comments:

  1. aiseh..lain nya zahidah...
    sue,ni bahsa apa hat kua nihhh...?
    awat noo hg xleh tgk blog haku,aku try kt notebook hb & anak aku ok jerr..suma kua.btw,aku kt klang seminggu...

    ReplyDelete
  2. hahaha..blog ni under construction lagik..masih testing..aku kan budak baru belajar..hahaha...tu yg jadi camni ni...kekek

    ya ka kat klang..tadi baru ja blk dr klang coz mak ayah aku mai kl..n aku pi umah kakak aku kat kapar tadik..mak ayah nak tido umah kakak aku plak mlm ni sbb semlm depa dah tidoq umah aku...

    ReplyDelete
  3. owh sue dah ada blog rupanye. aku tak tahu pun :) ari tu lagi dah tgk list dalam blow atul tapi tak sangka plak ko nyer blog. ari ni tergerak hati nak bukak, laaaa mmg sue nyer blog rupanye :D

    -tini

    ReplyDelete
  4. heheh...aku segan la nak broadcast tini...aku baru je masukkan dlm fotopages aku..sesape yg bukak fotopages maybe tahu le kots..heheh...tapi zaiti pun tahu dr blog atul gak...

    tapi aku tak rajin le menulis..kekek

    ReplyDelete
  5. saya berjaya mempromosikan blog kak su.. apa lagi kak su, rajin2 la update blog kalau takde keja.. hehe

    ReplyDelete
  6. tenkiu atul...glamer plak k.su..malu i..kekek...
    uiksss..takde keje? keje mmg tak penah berenti cume kite je yg sokmo skip keje sbb dikala otak over tired...:P

    ReplyDelete
  7. dah tengok gambar idah..lain dah ya..jumpa rasa dah tak cam..

    ReplyDelete