Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, April 29, 2009

Announcement!!!

Frens...JCard Day Puchong next coming Thursday, 7th May 2009...Feel like to go...want to release tension.....but..i want to save money coz i know i'll spent a lot on that day...What say u?

5 comments:

  1. paling x suka time sale laaa..shopping x byk mana kna Q berkilo-kilometer.. ;(
    u should come here & c how singaporean shop till drop..i tgk pon letih,hehe....

    ReplyDelete
  2. heheh...kat sini pun same..that's why if nak g jcard day aku mmg cuti..tapi sthn skali je la kan..beli baju kanak2 nestum tu la best..sbb mmg kaw2 nyer diskaun...but, after that mmg aku takmo beli dah le baju diorang..hahah..skang ni tak termanage dah baju nyer...byk sgt...tokeh nak selongkar almari baju pun ada...hahah...tu jadi baju bersepah jek..:)

    ReplyDelete
  3. pegi jgn tak pegi. Betul betul betul!!!

    ReplyDelete
  4. yati: heheh...dah janji ngan tini ni...insyaAllah tade pape, dpt la i jengah jcard day next week..kekek..doakan i tak abihkan duit byk2 ek...aminn...

    ReplyDelete
  5. ya ada j-card day. setiap tahun, saya tak pernah ketinggalan j-card day kat puchong ni. Tapi minggu depan saya nak balik kampung ar.. so tak dapat pegi...

    ReplyDelete