Search This Blog

Loading...

Followers

Friday, May 1, 2009

Tag Wallpaper..:)

menjawab tag from zue n nita..kena plak 2 org bg tag yg same...:) here it goes..


1 - Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang. jangan tipu2 ek
sbb tgh gune laptop..so this is my wallpaper at this moment..tak tipu ni..sbb lutfi ade kat sebelah ni duk tgk ultraman naik kete pi kedai..hehe



2 - Bgtau nape anda suke wallpaper anda?
gambar ni di ambil mase my workshop @ PD dulu..suka tengok gambar ni sbb cantik..suka tgk pemandangan yg cantik2..menikmati ciptaan Allah...:)...gambar ni diambil dr kawasan rumah api mase my trip ngan kengkawan memanjat rumah api tu...

3 - Tag 10 people..
rasenyer takleh nak tag smpi 10 org ni..sape ek..
atul, piya, ros, maya, jumie n arme...itu je kots...tak tau nak tag sape dah...sbb mostly kengkawan lelain tu dah dpt this tag..

dear arme: really sorry dear...sila amik tag yer...:)

3 comments:

  1. Wah..rajinnya die menulis dalam blog..update selalu ja ya...tak tag kami pun..kecik ati tau hiihihihi..
    ni dok terkial-kial update yang dah basi tuh...
    tak reti la, nak kena berguru ngan cik puan nih

    ReplyDelete
  2. alamak mie..sowy sgt..igtkan mie cam sibuk ja..sbb mie dah lama tak update..hehe...i'll add u in the tag list k...jgn marah tau..heheh

    ReplyDelete