Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, May 16, 2009

Happy Teacher's Day!!!

Happy Teacher's Day to all my teachers...jasamu akan dikenang sampai bila2...Thank you very much for all your efforts dan ilmu....Really appreciate it...Alhamdulillah...

and mase skolah rendah, my ambition nak jadi teacher...but in the end, lain jadinyer...minat tu semakin hilang ditelan arus zaman...hehehe....

after graduate engineering....mmg dah tade niat nak jadi teacher dah...and let we see...whether i can be a teacher ke tak nanti2..hehehe..n maybe teacher to my kids only...n skill nak jadi teacher pun tarak...:)....kurang sabar sket kot...kekeke

utk kawan2 yg kenai saya...sesuai ker daku untuk jadi seorang cikgu yer? comment pls..:)

and rupe2nye ramai my friends yg jadi teacher..
cikgu arme, cikgu hasliza, cikgu rodhiyah, cikgu zahidah, cikgu maya...hmmm..sape lagik ek? sudah lupa la....slamat hari guru yer kawan..semoga korang menjadi seorang guru yg berdedikasi dan cemerlang..insyaAllah..Amin...

3 comments:

  1. sue..ok per ko jd cikgu,ada aura laaa....;)
    ooo...rodhiyah ngan idah cikgu jugak ekk? baru aku tau..hehe.
    aku pon minat gak jadi cikgu nihh..tapi cikgu tadika laa,hik hik...suka layan kanak-kanak ribena..

    ReplyDelete
  2. tq,tq....u minat gak yer nak jd cikgu? u garang sikit, ok la..boleh ajar budak2, br depa tak takut hehe

    ReplyDelete
  3. zue: yer ke ade aura..hahaha...aku pun tak sure..tp aku cam minat gak ngajar actually mase zaman skolah..sbb sokmo duk ngajar kengkawan math n add math kan..hehehe..utk sesape yg igt ler...aku pun dah lupe...seigt aku, aku tak rajin study math..aku study smbil ajar kawan2...:)

    mie: huishh..tak cukup garang ke i ni? ishh..dah garang habih dah..bab suara dah cukup kuat kots..hahahah

    ReplyDelete