Search This Blog

Loading...

Followers

Thursday, May 14, 2009

Mom's Day Award..




Thanks to Ros for giving me this award. Really appreciate it..
I'm happy to be a mom....and wish to be the best ever mom to my kids..insyaAllah...
Sentiasa doakan ummi yer lutfi n adik balqis...luv both of you so much....


This award specially dedicated to:
1) zue
2) arme
3) yati
4) nita...nita dah bersalin ni..congrats nita...
5) sape2 je pun bleh amik..dialu2kan..

Semoga kita menjadi seorang ibu/ummi/mama/mummy yg terbaik untuk anak masing2...Amin...


itu saje...kawan2..jgn lupe amik yer...:)



Kisah Adik Balqis...

Adik demam mlm tadi...balik je dr taska, ummi dah rase badan nyer cam dedar2 gitu..so before die tido, ummi dah bg makan ubat..tapi letak dlm susu n susu habih diminum..

bile nak letak cool fever die tanak la plaks...moga2 adik cepat sembuh yer...

pagi tadi adik bangun awal..ummi tak sempat nak solat subuh lagik...dan at last die nak jugak join ummi mandi pagi tu...dah le demam..takpe kot ek anak demam mandi kan?? conpius gak bile die cakap nak mandi..tapi klu tak bg nanti menangis la dia....adik ooo adik....
adik skang dah pandai bercakap..mcm2 die bercakap...bab mengadu pun bleh tahan...heheheh...bile die ngadu pasal abg die yg nak tergelak tu...lawak je rase...bila abg kena marah je..die pun kate la..
'adik tak buatkan ummi..adik tak panjat pun...abg ni...jangan panjat2..
itu la ayatnyer...heheh...cam chumel je bile dengar die mengomel...

6 comments:

  1. uii..award,hmmm...makaseh,nti free aku amik ;)

    ReplyDelete
  2. ayra pun demam semlm... bg mkn ubat, letak cool fever, lap bdn dgn towel lembab, alhamdulillah pg nih dah ok sket... suppose kena gi cucuk setahun arini tapi postpone next week takut nanti lagi teruk demam.

    ReplyDelete
  3. zue: wokeh..:)

    ros: tu la kan..musim kot skang ni..balqis ni takmo plak cool fever...hopefully hr ni dia oklah kat taska..semlm n pagi tu pun main nyer cam biase je..aktif..tapi if demam taleh cucuk tu ros...tgk minggu depan..if dah baik bawak la gi cucuk...:)

    ReplyDelete
  4. kak su! chomel gile je layout page ni hehe seshuai dengan contents nyaaa

    ReplyDelete
  5. hahah..terkejut k.su awak ni piya..tetibe kuar psl layout...hehehe...tak habih lagik mekap tu..takleh nak click2 pun kat atas tu..tak habih blajar la..sape2 nak ajar i ke tuk edit the coding..tulunnnn..huhu

    ReplyDelete
  6. ada award lak kat i yer..tq2..nanti try post dlm blog no..

    siannya demam..kami kat sini baru ja habis dari episod demam..Virus apa ntah, nama Vital..lama sangat nak baik..seminggu gak lah..
    hari tu Irfan demam, bagi gak mandi sikit2..nak turunkan panas..dia lak pesen tak mau letak tuala basah atau cool fever tu..

    kami dok try background lain tak jadi2 lah..abis masa i do ngadap pc nih hihi

    ReplyDelete