Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, May 16, 2009

KeNdURi

Tadi pi kenduri my x-opismate-kak nab..
suka kanak2 tu bila dpt kuar rumah....bila dah bgtau nak pi kenduri, tak berenti2 abg lutfi duk tanyer...bile nak pi ni ummi...

a few pics taken mase gi kenduri tadi n smpt gak la abg lutfi n adik balqis naik duck..hehe



this is the first kenduri kawin in this month...and byk lagik wedding invitations starting this school holiday...and ade gak kenduri yg tak dpt nak pi...my officemate..Azrin...Sorry yer....k.su pass hadiah kat awak b4 kenduri yer..sory sgt..sbb blk kg at that time...

So just nak announce psl kenduri Has-my best friend since primary school...30th May 2009 at Penang....Kawan2 yg mengenali HaSliZa, sape yg dpt mai kenduri has nanti? kad dah dpt lom? if ramai yg dtg, dapat la jumpe n wat small reunion kat umah has nanti....

and 31st May 2009 - Mari Mengundi di Dun Penanti...Rasenyer dpt la kot mengundi...tak penah menyundi lagik ni..:)

10 comments:

  1. x dpt gi lah kenduri Has...sob sob :(

    ReplyDelete
  2. aku sampai kak nab bagitau ko dah balik :) tapi sama plak ngan big boss, meja die kat sebelah ahahahah

    ReplyDelete
  3. zue: takperla..nanti aku amik gambo ek...aku tayang kat sini...leh ubatkan rindu hg kat has...hehe

    tini: yeker...aku mmg saje kuar awal sket..sbb klu lewat kang, balqis ngantuk plaks...tade rezeki nak jumpe ko....:)

    ReplyDelete
  4. saya tak dapat pegi kenduri anak kak nab tu. Dapat kad jemputan tapi nak wat macamana, pagi semalam ada perlawanan pingpong, ptg pulak keja. Kenduri Azrin kat Kelantan tu, takde orang yang plan nak pegi ke.. cian dia.. huhu

    ReplyDelete
  5. Salam...nanti kirim salam kat Has kay..

    HAPPY BIRTHDAY TO YOU...dah masuk 30 thn yer..dah tua hehehe kami muda lagi..kiki

    SEmoga dimurahkan rezeki, dipjgkan umur dalam kebaikan dan bahagia selalu..

    ReplyDelete
  6. ti, kami dah tukar address tau..nanti save lain kay..

    ReplyDelete
  7. ni addressnya..lupa lak nak bg.hari tu takdan nak bgtau lah..hehe http://ummuhariss.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. eh mie..bile pulak besday kami ni..heheh...lambat lagik la...smpt raye or masih bln posa kot baru masuk 30thn..heheheh

    ala cikgu mie ni...dah bocor la rahsia umur i..ishh..

    ReplyDelete
  9. kecik ati yer..jgnla..nani cepat tua..you kan dah 30thn..kikiki
    bkn tak mau bgtau,tgh dok nak bgtau..biasala budak2 ni bkn bg chance kat umi nak ngadap pc sangat..irfan kalau dpt kat dia,takleh la kami nak buat apa2..umi ni pula br terkodek2 nak perbetui sana-sini..bkn cekap lagik. heehehe

    ReplyDelete
  10. mie: i blom lagik 30thn tau..masih mude remaja..ade hr tu, budak tu igt baru 23-25 thn..hahahah..lawak gile..padahal trasa tua sgt dah ni..heheh

    biasalah budak2 tu...kami pun sama..if balqis tak tidoq, mmg susah la nak pegang pc..die nak kontrol mouse tu..dah tu siap duk tanye ummi dia..'ummi nak tengok upin ipin ek..' pastu duk wat gaye cam nak bukak upin ipin bg ummi tengok..adui la adik balqis ni..hehehe....if laptop lg taleh nak bukak...nanti ntah ape2 la die tekan..abg lutfi mmg tak kaco sgt..die duk sibuk ngan pc die jek..skali skala jenguk ummi je..:)

    ReplyDelete