Search This Blog

Loading...

Followers

Friday, May 29, 2009

confirmed!!!

finally, i can't use my 'customer group' column....huhu.....it's already confirmed during our walkthrough session with portal vendor yesterday and i'm really upset..becoz it was use to cater other person requirement, not me....huhuhu..hopefully i'll be transfered to other unit by the time the system cut over...semoga Allah mendengar luahan hati ini....

but...today nak blk kg....syoknyer..dah lame tak blk...semoga Allah permudahkan perjalanan kami sekeluarga dan selamat tiba di destinasi yg dituju....

update weekend's story...

weekend lepas bawak le anak2 gi pkns tuk beli brg2 keperluan kanak2 nestum ni la...nak dijadikan citer...biasenyer abah akan pegi sorang je beli brg2 tu..this time saje bawak diorang...end up dah salah beli susu abg lutfi...hahaha....abah terambik susu yg 123 nye..padahal abg lutfi dah minum 456 nyer version....gara2 kalut nak handle kanak2 ni la..mcm2 nak nyer....ngan abg lutfi yg suka jln suka2 hati dia tu..risau ummi takut tak nampak dia...jenuh nak cari satu shopping complex tu plak nanti...

bila dah blk rumah, abah bgtau dah tersalah amik susu...dah le amik byk lak tu...ade la 6-7 packet....ummi pun kate takpelah...tak salah pun abg lutfi minum susu budak kecik kan..cuma budak kecik jgn minum susu budak besar....so, next month abg lutfi kena la minum susu 123...heheheh...adik pun leh share la gak kan...if adik serasi, dpt la ummi tukar susu adik bila dah masuk 3 thn nanti...murah sket...:)

ummi ade la beli satu selipar chumel tuk adik balqis..adik skang dah pandai..nampak benda cantik jer, die nak...belikan la die spasang selipar yg chumel n ade la tumit sket...suka la dia pakainyer...sbb ade bunyi2...pastu bile nampak kasut ummi, mesti dia kate...'samelah kasut ummi ngan adik'..heheh..kecik2 dah pandai bergaya....dah namenyer pompuan kan....tiap2 hari nak pakai selipar tu..dah le besar sket dr kakinya n licin sket...risau gak tgk dia pakai sambil lari2..tapi adik kalau die dah berkenan, susah la tanak bg die pakai....ummi try sorok selipar tu bila mlm dgn harapan esok pagi die tak teringat la nak pakai sbb tak nampak kan...but, bila bangun pagi je, die dah merengek2 cari selipar chumel die tu...adui la..terpaksa la ummi bg jugak..heheh...adik..adik...:)

lepas dah sesi shopping tu, terus la ke rumah kakak hubby kat shah alam tu...die ada wat tahlil untuk arwah suami yg meninggal sebulan lepas...Semoga roh Nyah Wi dicucuri rahmat...

tu je la kot this time..selamat bercuti yer kwn..:)

No comments:

Post a Comment