Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, May 9, 2009

sakitnyer ummi..:(

ini citer psl anak teruna ku yg sgt la baik dak sokmo duk diam(pls think opposite way k).....hehehe...ade satu mlm tu die pun bermain le ngan adik die seperti biase...n as usual, diorang berdua rajin main dlm wardrobe dlm bilik umminyer....suke masuk menyorok dlm wardrobe tu...then...nak dijadikan citernyer...memula tu adik masuk dlm tu n abg tutup pintu..ape lagik melalak la adik marah...then, bile dibuka pintunye, adik pun kuar n abg pulak masuk...bile abg masuk je..adik terus tutup pintu n bu that time, kaki abg sebelah tak masuk habih dlm wardrobe tu lagik.so, kaki abg pun terkepit la kat pintu tu...dah melalak abgnyer...igtkan sikit je..ummi wat dunno je..die gi menangis2 kat abahnyer yg baru sudah solat...tengok2 terbelah teruk gak le..dah byk darah kuar time tu...ngeri tengoknya..nampak isi....

ummi dengan pantas n cool nyer amik le ubat cni n sapu kat luka tu...before tu lap la dulu darah2 tu...dah siap sapu ubat, balutla kaki abg....menangis2 tak berenti la abg tu..sakit la ummi..sakit la ummi...heheheh....

ummi seperti biase la membebel panjang le kat abg lutfi...itula..lain kali dengar cakap ummi..takyah main dlm almari ummi tu lagik..tapi lutfi taknak dengar....kan dah sakit....hehehe....

dah lega sket rasenyer....barula abg ckp...'lutfi dah tanak main dlm almari lagi la ummi..'heheh
sian abg lutfi....

ini gambar selepas sehari...beransur pulih..:)..Alhamdulillah...

4 comments:

  1. klakar+kesian huhu. idlan taknah plak tingin main nyorok2 dlm wardrobe :p

    memacam imaginasi bebudak ni kan hehe

    ReplyDelete
  2. tu la yati...mcm2..main peliks2...padahal mainan yg dah berbakul2..nak gak main benda lain..lgpun ade adik balqis kan..wat teman main die..heheh..adik tu follow je ape yg abg die main...jadi ultraman pun ade adik tu..hahah

    ReplyDelete
  3. ....sama la ngan double A kt sini, suka sgt nyorok dlm wardrobe..ntah apa yg best sgt pon tatau. dah nyorok,sepahkan baju plak tu....ish ish ish..sabo betoi Ummi nih.

    ReplyDelete
  4. lps ni, mmg sah dah tak main dlm tu dah...:)

    ReplyDelete