Search This Blog

Loading...

Followers

Monday, August 24, 2009

2nd & 3rd day Ramadhan..

2nd day sahur, hubby just mkn ape lauk yg dah ada..tak masak dish lain sbb lauk yg masak hr tu pun ade lagik..so, just masak nasi je...on that day, kepala sakit pula...sokmo time camni, kepala sakit...huhu...end up siang tu, baring je la...n bila dah bangun tu, tgk hubby dah masak nasi goreng untuk dia mkn berbuka...mmg plan nak masak untuk dia...tapi dia dah masak..takperlah...

same goes on the 3rd day...dah keje today...towards ptg, kepala semakin berdenyut2..end up, hubby decided to go to PARAM (Pasar Ramadhan) je n beli juadah berbuka...memula nak ikut jugak jln kat situ, tapi hubby kate takper die gi sorang je..so, end up duk rest tunggu hubby dlm kete je...:)

until now, kepala still sakit...tapi nak gak update blog...cepat la bleh puasa dan semoga hilanglah sakit kepala ini....Semoga Allah permudahkan puasa hambaMu ini...Amin...

Lauk for hubby sahur tomorrow pun die dah beli..so, just masak nasi je la japgi..

Thanks abg for ur undertanding....:)

No comments:

Post a Comment