Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, August 12, 2009

yey..PC sudah OK

Alhamdulillah abah managed to reformat 2 pcs at home..heheh...already infected by virus...the worse PC belongs to Lutfi...hehehe...dah lame lutfi tak dpt tgk ultraman nyer n main game...so, finally last night dptla kanak2 nestum tu tgk ultraman siap beraksi sakan depan PC tu...tiru gaya ala2 ultraman tu...hehehe...yg paling lawak adik la..adik balqis pun dah jadi ultrawomen..huhu...dah2 le adik yer..

pastu abg lutfi plak pepagi semlm dah nak beli bateri before gi school...coz bateri kete kontrolnyer dah nak habih....but, ummi berjaya pujuk utk beli bateri in the evening..so, abah akan bawa lutfi gi beli bateri...abg lutfi ni macam2...

so, starting this week, ummi need to remind both of them to take vit C every night..previously was on off..but since H1N1 case exist in malaysia, ummi cuba biasekan diorang to take vit C on daily basis..furthermore they need to be at taska during office hour....i wish to be at home with my kids during this period...risau la..semlm tgk kat area rumah pun ade org pakai topeng n pagi tadi budak kat skolah lutfi pun ade budak yg pakai topeng...Ummi doakan yg terbaik buat kite semua..

Semoga Allah lindungi kami sekeluarga..Amin...:)

No comments:

Post a Comment