Search This Blog

Loading...

Followers

Thursday, August 6, 2009

UAT session..n latest update..

Today i'm at the UAT session and need to complete all the outstanding item and try my best to cover other's portion too.. same as last week, they have to test on my behalf and now is my turn...:)

Dun worry frens..

about my sakit mata...until today, mata stil blur lagik..nak tgk PC n drive mmg tak selesa..cam ade selaput..nak tgk projector from my workplace pun tak nampak..nak kena bangun n focus ke screen utk tengok...cam rabun plak rase...n at night, mase tido still gune ubat sakit mata sbb tahi mata still ada...mmg kesan sakit mata camni ke kawan2? need to meet doc again ker?

semlm is my appointment with orthorpaedic specialist..ade cam bengkak n sakit kat atas lutut..Alhamdulillah after scan n everything is normal eventhough sakit still ade...but tak sakit sgt la..cuma bila bengkak tu terasa la sakitnyer..tahan je la..n cuba urut2...sbb doc ade operation n nak jumpe blk after lunch, so dpt 1 day MC yesterday...

After scan tu, pi la ke hospital pakar annur-nak check mata balik or maybe doc leh bg ubat lain..ramainyer la umat manusia kat situ..yg pakai topeng pun ramai..sampai naik susah hati nak masuk...masuk jugak la...dah habih register tu jumpe la jap ngan zaiti, kebetulan bawak anak die ke emergency (demam panas sgt)..borak jap ngan die..end up blk umah gitu je..malas nak jumpe doc..sbb nak kena tunggu lame..baik blk umah rest kan...hehehe...pastu zaiti bgtau yg ward penuh..end up die ke spital pantai cheras...

Ya Allah...ramainya org yg tak sihat..mungkin ini ujian atau bala dari Allah...Semoga Allah permudahkan segalanya dan kurniakan kami sekeluarga kesihatan yg baik...Amin...

No comments:

Post a Comment