Search This Blog

Loading...

Followers

Tuesday, August 18, 2009

~Gadis Melayu~

Lutfi: Ummi, hari hari ape ummi?
Ummi : hari ini hari khamis...
Lutfi: Yey, hari ni hari khamis..ade gadis melayu kan ummi...

uiks...sejak bile pulak muhammad lutfi ni jadi peminat gadis melayu..ummi yg start tgk since last 2 weeks..pastu kekanak nestum tu pun join ummi...last week nye session cam best...main2 air kat air tenjun..suka la lutfi n balqis tengok...hehehe...

pastu, he keep counting the days bile la nak tgk gadis melayu lagik ni...heheh..but i believed that mesti lutfi boring tgk citer ni bile gadis melayu ni buat aktiviti2 org pompuan nanti...kekeke

mase 1st week tu, ummi duk iron baju..bila start je gadis melayu tu, lutfi pun panggil la ummi...siap kate..'ni citer ummi kan ummi'.....heheheh

anak teruna ummi ni la..:)

saje je tengok...nak kate minat sgt tu takla..saje je ngisi masa...hehehe

No comments:

Post a Comment