Search This Blog

Loading...

Followers

Thursday, August 6, 2009

Cerita weekend!!

Weekend hr tu blk kg sbb nak ziarah mak sedara yg tak sihat..lagipun rase dah lama tak balik kg...patutnya nak book off on friday but dah mata tak OK, then dpt la MC..blk la jugak kg ngan mata sepet tu...sume org tegur..takperla..nak wat camne...at least nak blk gak skali before posa..sbb nanti dah nak raye la plak blk...

mengalir jugak la air mata bila salam ngan makngah masa nak balik..sedih rasa...sian sgt..lepas 1 bln operation n masuk ICU after the operation, makngah dah tak makan n terbaring je..dah tak larat nak buat apa2 dah..sampai anak2 nye beli katil macam kat spital tu utk makngah..senang diorang nak uruskan..pastu berganti2 la anak2 nyer menjaga dan kebetulan anak2 nyer sume perempuan dan tinggal berdekatan ngan beliau..Semoga Allah permudahkan urusan kalian...Amin..

pastu mama plak kata nak beli katil camtuh gak la kot2 nanti die sakit bleh la guna katil tu..aku diam je la...taknak komen apa2......pastu mama cakap lagik kalau dia sakit macam mana..sbb anak2 duk kl..susah nak tgkkan dia...aku cakap je la...bawak mama dtg kl la..jaga kat kl la..pastu kami gelak..hehehehe...
tapi dalam hati berkata la semoga Allah kurniakan kesihatan yg baik buat Mama n Abah

2 comments:

  1. Kak sue, semoga cepat sembuh. Semoga mak ayah kak sue dikurniakan kesihatan yang baik, ameen.. doakan untuk mak ayah saya..

    ReplyDelete
  2. ameenn..moga mak ayah sy pon sehat jugak..n arap semua org sehat...azrin el ri nie..kurang sehat.mintak die pon sehat jugak..hee..

    ReplyDelete