Search This Blog

Loading...

Followers

Tuesday, August 18, 2009

Takziah buat Arwah Ngah sekeluarga..

Pagi2 tadi dah dpt call from mama saying that ngah sudah kembali kerahmatullah...Semoga Rohnya Dirahmati Allah hendaknya..She is the only one kakak mama...

Last 3 weeks, kami blk penang tgk ngah dan keadaannya memang sedih...hanya beliau yg merasai penderitaan nya itu...Jenazah dah selamat dikebumi kan pada pukul 12 tgh hari tadi...

Mula2 tu rasa cam bersalah gak tak dpt blk..call kaklong..kaklong outstation at KK, then call mohd...nak ajak blk..die tak angkat la plak..then decided to go to Annexe 2 as usual...around 9 am++, mohd sms and directly called him...die pun baru blk tgk jenazah kawan abgnya meninggal mlm tadi...sakit kanser...so, balik umah dah subuh...

Pastu call mama pulak..so, bila dpt cakap ngan mama, lega sikit..mama kata takperlah tak blk pun..sbb hr tu dah blk ziarah arwah ngah..lgpun kalut la nak balik rushing..lgpun jenazah nak dikebumikan awal..memang tak sempat nak balik dah...

Kami disini akan sedekahkan ape yg mampu untuk arwah ngah. Semoga ngah aman di sana...dan ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman. Amin...

No comments:

Post a Comment