Search This Blog

Loading...

Followers

Sunday, June 14, 2009

another 1hr to go...

Begitu cepat masa berlalu...another 1 hour saya dah dapat balik ke rumah saya...:) Sure anak2 mencari2 saya dari pagi tadi..ummi keje lagik la...Sorry yer abam dan adik..

Since I can't remote to my beloved PC at my office, then i fill up my time with reading book 'Aku Terima Nikahnya' hasil nukilan Ustaz Hasrizal Abdul Jamil (saifulislam.com)...I learn a lot from reading this book and hopefully I can implement all the knowledges that I got from this book..

Bantulah hambaMu ini Ya Allah untuk menjadi isteri & ummi terbaik untuk hubby dan anak2 tersayang...

Enjoy ur weekend with ur family...:)

"Pelikkan cinta tanpa berkenalan, keluar makan-makan, berbalas email dan SMS?"

3 comments:

  1. May your wish and dreams comes true :) Saya pun jadi tertarik nak 'diversify' my readings bila baca post k.su... hehe... sebab saya kalau baca buku agama pun berkait dgn bidang kewangan dan perniagaan... pasni nak baca bab nikah kawen plak :P

    ReplyDelete
  2. suraya: baca tau..mmg best n sesuai utk dibaca especially to those yg nak mendirikan rumah tangga and also yg dah berkahwin pun sesuai sgt..n dah ada anak pun sesuai jugak...wish to but his 2nd book too..:)

    ReplyDelete
  3. ** wish to buy his 2nd book..:)..typo error..

    ReplyDelete