Search This Blog

Loading...

Followers

Friday, June 12, 2009

thanks abg..:)

semlm hubby bawak balik seplastik kain from opis..bile tanyer die ape..die cakap kain..terkejut gak kain ape pulak..rupenya opismate die jual kat opis..kain sari beli dr s'pore..byk la jugak kainnyer..sampai konpius nak pilih...hubby suruh pilih la yg mane berkenan...panjang kainnyer..bleh buat baju ummi n adik balqis..:)

sambil2 duk pilih tu, duk tunjuk jugak kain tu kat hubby, ade je la komennyer...'merah sgt la'..then, 'kaler coklat tu tak cantik', then ade lagik le..hehe...sbb duk kalut kontrol adik balqis sibuk nak main kain2 tu..end up ambil kaler biru..sbb tak byk baju kaler biru..harga leh tahan gak le mahal(RM100++)..tu yg nak survey ngan member2 yg biase beli kain kat s'pore.. any comment frens?..

pastu pagi tadi, hubby tanyer la dah ambil ke kainnyer..sbb nak pulangkan kain tu balik ke tuannye...if ade lagi nanti, hubby kate leh die bawak balik lagik..heheh..:)

4 comments:

  1. walaa nanti tunjuk la kat aku bila dah siap baju nyer nanti :)

    ReplyDelete
  2. heheh..bile nak siap pun aku tak tahu tini..hehe..nak kena antar tailor aku kat penang..sbb kain pelik2 ni, tak brani nak bg tailor yg tak biase...sbb takut diorang tak pandai amik kain..hehe..if tailor penang, thn bile nak siap tu tak tahu ler....heheh..:)

    ReplyDelete
  3. 6 mtr eh sue? kat menara time jualan kat booth tu bykla org jual..mmg cun tapi mahal den tak sanggup nk beli hehehe

    ReplyDelete
  4. yati: rasenyer la...tu la psl..agak mahal la bg su yg jrg beli kain2 mahal ni..sbb hubby bg...syukur Alhamdulillah....

    ReplyDelete