Search This Blog

Loading...

Followers

Wednesday, June 17, 2009

Lutfi & Balqis yg chumels...:)

Ummi: malam ni lutfi tido ngan adik kat atas katil yer

lutfi: tanak la ummi, nanti adik buat lutfi (bercakap dengan muka yg sedih..:(..)

Ummi: adik baik la..adik tak buat abam lutfi la..boleh la yer lutfi tido ngan adik..lutfi dah besar kan..lutfi dah tak boleh tido ngan abah dah..

Ummi: adik tido ngan abam yer...(pada hakikatnye, mmg adik balqis sokmo wat abg lutfi..asyik wrestling abg je...n dah byk gak luke kat badan abam dek kena gigitan/rengauan/dll dr adik)

balqis: adik tanak la...(ngan memek muka tanak)

Ummi: lutfi tanak jugak tido ngan adik?

lutfi: taknak la ummi, adik hitam legam...lutfi tanak tido ngan adik sebab adik hitam legam (laaa...siannyer adik..abam kate adik hitam legam..adik bukan hitam legam..adik hitam manis la..anak ummi adik balqis ni comelkan, adik balqis....

Ummi: lutfi tak baik tau kata adik camtu..sian adik...lutfi tak sayang adik ke?

lutfi: (wat muke dunno je sambil menggeleng kepala..siannyer adik balqis..)

after 5 minutes

lutfi: badan adik hitam tapi muka adik putih...

Ummi: yer ke lutfi..cuba lutfi tengok muka adik ngan tangan lutfi..same je...ala lutfi ni..lutfi takde la putih sgt kan..heheheh...(sakit perut ummi gelakkan lutfi and balqis ni)

Conclusion:
abam lutfi & adik balqis kan anak2 ummi yg comel...:)
I love both of u so much...:)

9 comments:

  1. alaa..balkis ni itam manis mase kecik je..ble dh besaq..cun punya la, kak su..hehehe..betol!!dlu sy pon itam legam jugak..selalu kne ejek smpai nangis kt skolah.arwah tok sy ligan ngn parang sapa yg ejek sy kt kpg time dlu2..kiki.skrg ni xla puteh, xcun pon..tp xitam sgt cm dulu..hee..apa2 pon, balkis comey..=) sian lutfi kne gigit eh..hee..

    ReplyDelete
  2. nakalnyer mulut si abang!
    hehe bebudak..they're very straight...ckp tade filter2 punyer.
    ala tapi dlm hati mesti sayang adik kan lutfi!

    cam idlan la, bila yati masak..and dia mkn byk..out of sudden dia ckp...idlan sayang mama sbb mama masak sedap, mama ni cantiklah --->puji tak hingat nyer!!

    bila tgk matahari, yati suke tanye dia...arianna cantik tak? dia jawab, cantik..tapi mama lagi cantik.

    bodek tak hingat :p

    ReplyDelete
  3. cian adik, ada ke lutfi kata adik hitam legam. Anak sedara saya ada gak gelap sket.. tapi kitorang kata dia hitam manis.. sbb takmo dia kecikati..

    ReplyDelete
  4. lia: ya ka lia itam kecik2..ishh...dah besaq ni lawa dah la..dah cun melecun dah tu...hahah..siap tok ligan ngan parang tu...heheh..dah makin besaq, kulit makin tegang, cerah la sket kot kan....balqis mase lahir, cerah la jugak..tapi bila makin besaq, makin gelap..hahaha...camno tu?

    yati: tu le...mulut tade insurance..kekeke..die sayang jugak adik die..kdg2 mood baik, tu pujuk adik kemain lagi..suh kiss adik pun die nak..adik je takmo kiss abam..heheh...amboi idlan...puji ade makna tu..hihihi..soh mama masak lagik la tu..:)

    atul: tu la..k.su slalu kata adik hitam manis..hehe..rasenyer ade la org kat taska cakap gitu kot..if not die tak pandai cakap gitu..nanti k.su soal jawab lagi ngan abam lutfi ni..:)

    ReplyDelete
  5. hehehe...mcm karenah anak2 kan k.su kan... suma nih la yg akan jadi kenangan bila diorg semua dah besar...

    ReplyDelete
  6. hitam manis pon lawa ...tp bak kate lia...besar nnt lagi cun tuh :) ...
    anak aku alif tu..mase lahir kan gelap..sampai mak mentua ckp, yg ni ikut maknye...sedih tau sbb indirectly ckp aku gelap la kan...hehehe...tp la ni dah sethn lebih nih..makin cerah dah..ikut mak nye kan..so kirenye aku nih cerah cun melecun hohoh ...

    ReplyDelete
  7. sapa yg ngajor hitam legam tu? lawak sgt...kah kah

    yati, sure ko lg cantik dr dato siti! cuba tanya idlan

    ReplyDelete
  8. ros: mcm2 karenah anak2 ni kan..karenah diorang la menceriakan hidup kita kan...:)

    jeti: huhu..yer ker..putih je aku tgk alif tu..hahah..cerah la kiranya ko ek..like mother like son..hehe

    farra: ade la tu orgyg ngajonyer tu..hahah..dato siti tu yati..ahahah

    ReplyDelete
  9. farra, ko tanyerla si idlan nanti...sure aku la yg paling lawa akakaka. Aku x ajar tau...dia sebut sendiri hihi

    ReplyDelete