Search This Blog

Loading...

Followers

Friday, June 19, 2009

~on shift duty~

today is my shift duty again (IP Core Migration-2nd phase)..huhu..from 3pm until 12am...but i just came to the office at 3pm and i've other things to do in the morning..thus, i'm not eligible for any book off this time...i still have 2 days book off for last weekend stanby duty...

again, i had left my kids to my beloved hubby..thanks abg sbb jaga anak2..tadi diorang call dgr suara adik n abam lutfi ceria je..tak mcm minggu lepas adik menangis n cari ummi...maybe time tu perutnyer cam tak sedap....nak dekat sampai umah dah, hubby call ckp soh blk cepat..adik dah nangis2 sakit perut..by the time ummi sampai umah, adik dah nangis2 sambil mata dah pejam..sbb dia dah tido tapi terjaga sebab perut tak sedap..after adik dah dpt tido around 1am++, then baru la ummi dpt rest..huhu

hopefully this night adik can sleep better and sihat always...

this is only my duty for this week standby..sbb Azrin dah masuk keje...so, dpt la duty skali je and hopefully dpt bawak anak2 bercuti this weekend..Semoga Allah lancarkan semua perancangan kami..Amin..:)

2 comments:

  1. alahai...kuatkan semangat..moga lps ni bleh cuti wif family

    ReplyDelete
  2. thanks farra...hopefully gitu la...:)

    ReplyDelete