Search This Blog

Loading...

Followers

Saturday, June 6, 2009

Selamat Pengantin Baru Fizah..:)

Tadi pi kenduri fizah n hubby (azri)...cantik sungguh fizah..kat bawah ni ade la pic bersama pengantin anggun ni..:)

Selamat Pengantin Baru buat Fizah & Hubby
Semoga Berbahagia hingga ke akhir hayat...Amin...:)
Dah dpt baby nanti, jgn lupe bgtau k.su k...:)



berpusing2 gak kitorang kat kawasan tu...mencari umah pengantin..siap tanyer guard lagik..padahal dah lalu jln besar before masuk umah pengantin tu..heheh..tak perasan la...
tapi Alhamdulillah sampai gak ke destinasi yg dituju..

elok duduk nak mkn je, adik plak nak gi toilet...terpaksa la jln ke rumah pengantin n mintak izin nak tumpang toilet..k.su pun masuk la dlm umah fizah....hehehe

dah elok tgk mkn, lutfi plak nak ke toilet..lg skali bawak rombongan cik kiah ni ke toilet...at last terus cari fizah tuk bergambar before balik...cari punya cari...tak jumpe2 pun...pastu, tanyer la sedara2 fizah, pengantin mane?...sume tak tahu...pastu ade gak yg gi cari kat bilik pengantin, tak jumpe jugak....end up, kami kuar dr umah fizah n tunggu kat kolam air tu...bg anak2 tgk kolam dulu...sambil mata duk meninjau2 cari pengantin...heheh...nampak pengantin laki je, tapi segan la nak amik gambar ngan pengantin...sambil meninjau tu, nampak la fizah kuar dr dumah..terus panggil n cakap nak amik gambar...fizah ajak naik atas pelamin...segan banget...hehehe.....dpt jugak amik gambar ngan pengantin...pengantin laki dah tak tahu kemana...takde la gambar pengantin laki....

8 comments:

  1. Oh.. ni blog kak su ke... seronok jumpa kak su disini. Nak letak link kak su kat my blog: http://nursuraya.wordpress.com. Mmg teringin sgt nak gi kenduri fizah harini, malangnya tak kesampaian akhirnya... seronok dpt tgk gambar ni :)

    ReplyDelete
  2. kak sue, saya gi gak kenduri fizah.. gi ngan encik tunang. tapi tak terjupe akak pun. Saya ada masa fiza bersanding tapi tak dapat bergambar ngan fiza pasal segan la sorang-sorang huhu.. kecewa..

    ReplyDelete
  3. suraya: ha'ah..ni la blog k.su...baru berkecimpung in blogging world..bleh jer...nanti bleh k.su add awaknyer blog gak..:)

    atul: k.su pun cam segan memula tu..mujur pi dah lewat, so pengantin tak la sibuk sgt...fizah la ngajak naik atas pelamin amik gambar tu..pengantin laki dah taktau kemana time tu...heheh....lgpun dah ptg n anak2 dah penat berjln, so, tak lama la kat umah fizah..asalkan dpt bergambar ngan pengantin pun dah happy...:)

    ReplyDelete
  4. aku sampai dalam kul 3 tu ko tak sampai lagi kot. fizah tanye aku mana ko eheheheheh time tu peak hour, nak bergambar pun ramai gile depan pelamin tunggu nak bergambar. nak salam ngan fizah nak balik tu pun cam segan. sempat gak aku g tgk bilik pengantin :)

    ReplyDelete
  5. thanks kak su, kak tini and atul for coming. appreciate it so much! SORRY ada yg tak dpt bergambar sbb mmgbz layan tetamu...hehe

    -FIZAH-

    ReplyDelete
  6. cantiknye fiza...cam anak patung ...x dpt join kenduri fizah..hasben makcik jam 7 ptg baru balik dari kelas... :(

    ReplyDelete
  7. cun nyer fizah congrats!
    sori wak tak dpt dtg kite blk kg kedah...tak dpt tgk awak live :p

    moga kekal selamanyer okeh!!!

    ReplyDelete
  8. patut la yati diam jek..blk kg cuti lame ek..:)if yati nak tgk lelain, join facebook..nanti su add nama yati, leh tgk gambo byk lagik..hihihi

    ReplyDelete